Welcome to all fans Fresh-photoshop-lessons.You will find many Tutorials, Frames, Brushes,Styles,PNG,Plugins,Tricks,Fonts,Gradients for ADOBE PHOTOSHOP!
11/08/2011
Публикувано от
fresh

Отваряте снимка по избор или изтегли готова череша от тук и я изрязвате с Pen Tool или някакъв друг метод.

Поставете я в нов документ на бял фон:

С помоща на инструмента Free Transform(Ctrl + T) поставете черешите на едно ниво:

Дублирайте слоя:

Отидете на дублирания слой и приложете Ctrl + T и направете както е показано на снимката:
Сега приложете Filter - Blur - Motion Blur на 30 и след това Filter - Distort - Ripple с настройки какви то са показани на снимката:

Намалете Opacity на дублирания слой до 70%

Готови сте.

Моят опит:


за Вас превел и направил: fresh
бутони за споделяне
0 коментара :
Публикуване на коментар